Polityka prywatności - Vouchery

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści, dostosowywać i analizować reklamy oraz zapewnić bezpieczne korzystanie ze strony. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: Polityka prywatności.

Unijne Rozporządzenie Ogólne o Ochronie Danych Osobowych (RODO)

Informacje o ochronie Danych Osobowych w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Świętokrzyskiego dostępne są tutaj.

Gromadzenie danych osobowych w serwisie “vouchery.spinno.pl”

Niniejszy serwis nie gromadzi danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.

Korzystanie z plików “cookies” przez serwis “vouchery.spinno.pl”

Pliki „cookies” to niewielkie pliki tekstowe zapisywane przez przeglądany serwis internetowy na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie) Użytkownika. Pliki „cookies” są nieszkodliwe dla urządzenia, na którym są zapisane oraz dla przechowywanych danych. Korzystanie z niniejszej witryny bez zmiany ustawień dotyczących obsługi plików „cookies” oznacza, że akceptują Państwo korzystanie z nich na naszej stronie internetowej. Użytkownik może w każdym czasie usunąć zapisane pliki „cookies” oraz zablokować korzystanie z nich za pomocą opcji dostępnych w wykorzystywanej przeglądarce internetowej. Wyłączenie obsługi plików „cookies” spowoduje niepoprawne działanie niektórych funkcjonalności strony.

Niniejszy serwis wykorzystuje pliki „cookies” (tzw. ciasteczka) w celu:

  • „zapamiętywania” ustawień serwisu i dostosowania witryny do indywidualnych potrzeb Użytkownika (tzw. „personalizacja strony internetowej”),
  • tworzenia statystyk pracy serwisu oraz ilości odwiedzin,
  • utrzymania sesji Użytkownika serwisu (dotyczy tylko Użytkowników logujących się do serwisu).

Więcej informacji na temat plików „cookies” dostępne pod adresem: http://wszystkoociasteczkach.pl/.

"Popytowy System Innowacji – rozwój MŚP w regionie świętokrzyskim poprzez profesjonalne usługi doradcze"